Logo

Vid vilken ålder är man bäst på frågesport?

Statistiken från MiljonQuiz avslöjar vilken åldersgrupp som är vassast på frågesport. Ungdomarna mellan 18-25 år snittar 2,71 rätt av 7 möjliga. Men våra quiz-veteraner i åldern 60-65 år vinner över dem med 4,22 rätt i snitt.

Och den allra skarpaste åldersgruppen? Det är de kloka 45-50-åringarna som briljerar med hela 4,46 rätt i snitt! Visst är det spännande att se hur olika generationer står sig i frågesport? Klarar du av att slå deras resultat?

Bonus till dig som ny kund!

Just nu får du som ny kund hos MiljonQuiz spela dina 9 första lotter för bara 9 kr (ordinarie pris 90 kr). Det innebär 9 miljonchanser, men också 9 möjligheter att kvala in på frågesportens topplista och kamma hem presentkort eller andra fina priser.

Varför MiljonQuiz?

 • Roligt & allmänbildande

  Hos oss får du inte bara spänningen i miljonchans för varje lott, du får även lära dig nya saker i det roliga quizet.

 • Vinn på tur eller skicklighet

  Till skillnad från vanliga skraplotter som endast bygger på tur har du här också chansen att vinna fina priser på skicklighet.

 • Svensk spellicens

  Du kan känna dig trygg med att allt går rätt till. Vi har svensk spellicens och kontrolleras av Spelinspektionen. Du legitimerar dig säkert och enkelt via mobilt BankID.

Så säger våra spelare

 • Kombinationen av frågesport och snabbhet för att ligga i toppen är det jag gillar mest, och att man sen ändå kan vinna på lotten trots en dålig omgång gör också det hela ännu bättre! /Christopher

 • Det roligaste förutom det uppenbara med kombinationen av frågesport och snabbhet tycker jag är variationen i vinstplanerna. T ex att ni gör en sån här grej med godis som veckovinst någon vecka gör att det känns dynamiskt och intressant. /Jon

 • Det är en rolig blandning av frågor och att snabbt uppfatta frågan och hitta rätt svar är intellektuellt utmanande. /MarieLouise

Om MiljonQuiz

MiljonQuiz är en unik kombination av lotteri och frågesport. Du kan vinna på både tur och skicklighet! För varje lott du köper får du delta i ett quiz med 7 frågor. Svarar du snabbt och rätt hamnar du på topplistan och blir en quizvinnare! Men även om du svarar fel kan du vinna upp till en miljon kronor på lotten.