Logo

Så funkar det

MiljonQuiz är en frågesport och ett lotteri. Här vinner du både på skicklighet och ren tur.

Så funkar quizet

Samla poäng genom att svara på 7 frågor. Du får mer poäng om du svarar snabbt. Ta hjälp av genvägar om det behövs:

Genvägar

Du kan använda en genväg per omgång. Extra tid ger dig mer tid att svara på frågan, 50/50 lyfter bort två av de felaktiga svaren åt dig och Ny fråga byter ut frågan mot en ny. Under kampanjer och genom erbjudanden kan du fylla på dina genvägar.

Så funkar lotten

Lottmynt vänds mellan varje fråga. 3 lika symboler ger vinst upp till en miljon!

Mynt

Regler & villkor

MiljonQuiz är ett spel som består av två delar, dels ett tre-lika lotteri som kostar 10 kr i vilket du har chans att vinna upp till 1 000 000 kr kontant, dels ett kostnadsfritt frågequiz i vilken du kan vinna tävlingspriser.

Quizet
I quizet premieras de tävlande som samlar ihop högst poäng. Ju snabbare du svarar rätt på en fråga, desto högre poäng får du. De som hamnar på topplistan varje dag och varje vecka premieras med fina priser. Se aktuella priser här. Dagsomgången avslutas 20.00 varje dag och veckoomgången avslutas söndagar 20.00. Eventuell vinstskatt på tävlingspriser i frågequizet betalas av vinnaren. Topplistans resultat går ej att överklaga.

Lotten
Lotteriet står under Spelinspektionens tillsyn och kontroll. Det innebär att du som lottköpare kan känna dig trygg med att allt går korrekt till, och att det är slumpen som avgör vem som vinner. Vinster på lotten är skattefria och du kan vinna upp till en miljon kronor, se lotteriets vinstplan.